säästupirnidest, soojusest, eurost ja muud poolpoliitilist jauru

kogu oma keskkonnateadlikkuse juures ei poolda mina ka neid nn säästupirne. seal on nii palju erinevaid aspekte, nagu nt. elavhõbedasisaldusja valgusspekter (ka see, et enamik tavapirnegi kestab mul aastaid ja ma ei näe mõtet eluaegsel pirnil). lõpuks on Eestisse jõudnud ka soojuseaspekti arutelu. sest pole midagi teha, tavaline hõõglamp eraldab ju lisaks valgusele ka soojust.
et see tundub olevat umbes sama teema, nagu suveajagagi – kusagil lõunapool annab see efekti, aga põhjas mitte.
ja üldse, kui nii küsida, mismoodi see EL on parem kui NSVL oli? vähemalt samamoodi on hulk seaduseid samad, hoolimata iga piirkonna eripärast.
sellest, et meil siin on hulk poliitikuid euro pärast päris hulluks läinud, ei taha ma rääkidagi. muidugi kaotame esimese lapse tulumaksutagastuse ja muud säärast. kes ikka nii pikalt ette mõtleb kui 20-30 aastat – et kes siis pensione maksma peaks..