kohvi- ja Bounty paus

tööl ja kohe pika päeva. eile oli öötöö ka, nii et ma olen üsna hoomamatu-unise olekuga. ehk jääb päev sama vaikseks, nagu siiani?
pühapäeval magasin oma vasaku õla kuidagi ära. nii, et MinuMajja minekuks võtsin valuvaigisti sisse. ahjaa, magada ma ka seepärast ei saanud ja olin tundi poolteist enne kella üleval. sest valutas, õlg, ja mitte mingit moodi ei olnud hea olla.
täna on kogu turi kange ja paha ja valutav. ma imestan, et üldse pead saan keerata.
ilmselt üritan leida mingi õpetuse ja natuke mudida end.
aga see pole ainus, mis mulle (füüsilist) valu teeb.
‘kui kaua sa kingi sisse kannad tavaliselt?’, küsiti mult. no ma ei tea, mõningaid ei õnnestugi kanda. aga seekord ma ju teadsin, et need käivad jalgadele ja mul on isegi see venitusvahend ostetud, aga mul ei olnud midagi muud punase mantli juurde selga panna (oh, mustad kõrged on ju sisse kantud, oleks võinud..) ja kuna ma ei liigu autoga ukse alt ukse alla, siis.. ma ütleksin, et kannad ka lausa valutavad vahepeal. ja kui üks kand nagu on selline, nagu ikka ärahõõrutud kand, siis teisest ajab ikka mingit vedelikku välja. alates reedeõhtust siis, kui kingad jalast sain. aga no ma ei oska midagi peale ka hakata, päeval on ikka plaastri all, kui vaja liikuda. ja muidugi ma lonkan veidi seda ühte jalga, sest ka plaastri ja sissekäidud jalanõudega on see koht ikka valus.
nüüd pean veel kaua ootama, enne kui need kingad vahendiga ära töötlen ja siis froteesokiga kodus kandma hakkan.
lapse kodulähedane logistika toimib. liigub ise (kui tahab) ja on asjalik. samas võileiva-tegemise teemal on saamatu. küll ta saaks hakkama ka, kui prooviks. ilmselt pean laskma letis singi ära lõikuda, on lihtsam.
trennilogistikast paistab, mis saab. täna õhtuks selgub, kus grupis hakkab käima.
Kaubamaja pagariletis müüakse grissinisid. ma ei tea, kas ehtsamad on need küpsise moodi, mis on pakkides või see lehttaignast, mida ma seal ostan. pole kunagi sellesse süvenenud, ilmselt oleks see küll google otsingu ja väikese lugemisega viie minutiga selge. aga hetkel ei ole sellel tähtsust.
oluline on, et need Kaubsi pagarileti grissinid on maru head ja ma ei tea, kas neid veel kusagil müüakse. pudisevad ka maru hästi, aga see on kokku pühitav.
kui mul on hommikuks kergemat sorti salat, siis sobib sinna kõrvale jube hästi. enamasti ongi.
kohv ja Bounty on otsas.
magistriõpingud seisavad 12000 krooni taga semestris.