ootan, et saan jäätisele

ma loodan, et saavad need aruandeasjad ka ikka lähiajal korda ja saab välja siit toast. tuuline küll, aga toas olla ei kannata. pealegi pean lubatud jäätise jaoks materjalid ostma ka. enne muidugi retsepti leidma.
Brüsselis sain suurepärast sidrunijäätist, mis oli tehtud päris sidrunitega (tillukesed tükikesed sees, ka maitsest tunda) ja peale seda tunduvad siin saadaolevad jäätised väga haledad. no seal oli ka muidugi eelmise päeva vanalinna jäätis mingi kallim essentsikas, samas vaid kümmekond minti jalutamist ja sai odavama naturaalsete lisaainetega asja. Valerie sõnul ei kasuta papi essentse vaid teebki naturaalseid, seega valik varieerub mõnevõrra.
ning ma ei loodagi, et mul samasugune välja tuleb. aga vähemalt ma tean, mis seal sees saab olema. ja pole midagi parata, isegei nende väheste jäätiste, mis mulle üldse maitsevad, pakendiinfot ma ei taha lugeda. enamik aga ei maitsegi, sest liiga karm essentsikas on juures.