koolivorm, -vormitus või midagi vahepealset?

kooliteemad on praegu hingelähedased 😛
vaatan ja mõtlen, et miks meil ei ole mingit üldiselt aktsepteeritavat ja nõutavat kooliriiete stiili. ei, see ei tähenda tingimata koolivormi. aga no et ei tohi olla teksapüksid nt, ja seelik võiks olla mittel ühem kui põlvedeni, ja suurte reklaamkirjade-piltidega särke-pusasid ei oleks jne. ma tegelikult tahan, et lapsed siiski harjuksid sellega, et vähemalt osa päevast peab veetma viisakalt riides ning et neis tekiks ka oskus neid riideid kanda. kuigi jah, tänapäeva aina vabameelsemas maailmas, kus teatris teksaste, saabaste ja kirju pusaga naine pole ka haruldus..
vahel ma olen ikka kole konservatiiv.
põhimõtteliselt pole mul ka koolivormi vastu, aga tihti tuleb see siiski üsna kallis ja tõesti ehk päris kõigile ei sobi alati.
aga praegune absoluutne reguleerimatus pole just ka minu unelm.

aitäh, CV, ohatiseplaastreid kunagi soovitamast. täna apteegis tuli meelde ja on kasutuses!