laupäev, nagu sõbrapäev

hommikut alustas RM legotamisega ja kuna plaanis oli üks vingem robot, siis mina olin muidugi see, kes pidi tükke otsima või juhendama, kus neid on. noh, legosid ongi meil ainult mingi 6 erinevat karpi-kasti ju (enamvähem tükkide järgis sorteeritud, mitte komplektide). oeh.
siiski sai ka puder keedetud ja omale kohvi ka.
seejärel laps ujuma ja ise UKK ning Jaamaturg.
kuna RM-ile uisutamine läks hullult peale, siis peale ujumist uisutama jälle. täna juba peamiselt mu käe otsas ainult ning vahepeal juba aiast kaugemalgi. kukkumisi peaaegu ei esinenud.
hommikul näitasin RM-ile Draakoniküttide treilerit, sest just see film on sel kuul Kinomaja laupäevaste lastehommikute film. RM teatas muidugi rõõmsalt, et ta on seda filmi näinud küll, aga see on lahe film.
nii et peale ujumist suundusime kella kolmesele seansile. oli tõesti päris tore multikas, natuke teine lugu kui need suured ameerika omad. kuidagi rohkem sedatüüpi muinasjutt, millega ma harjunud olen.
nii et üsna tihe päev selline. aga tore ka 🙂
väss on olla.