kass rattas

see, et mulle nädala algul mingi hetk tundus, et mingid asjad on läbi ja mõni kohustus-pinge vähem, on ikka väga petlik.
põhimõtteliselt raban praegu umbes kolmel rindel, kui isiklikku elu mitte arvestada. rindeid võib olla kolm, aga projekte-tegevusi tegelikult rohkem. lihtsalt paari asja peale ei anna ma nö 100% auru, seega tuleb umbes kolm.
sel hetkel, kui sain mikros kaasaostetud toidu soojaks (Kopli kulinaaria, paneb igasugu poppide poekettide kulinaariale pikalt ära; aga mikros ma ei oska ikka soojendada, no ei soojene ühtlaselt, ka siis, kui segatavaid asju vahepeal segan), on mulle postkasti potsatanud kolm maili ja telefonil on kaks vastamata kõnet.
järgneva veerandtunni jooksul, mil üritan süüa, tuleb veel kolm telefonikõnet, paar maili (okei, need kannatavad viis minutit) ja korra tuleb liftiga sõita alla ja siis tagasi.
oma edasist päevakva kirjeldasin sõbrannale just nii: ‘ma lähen mingi tunni pärast ära, trammiga koplisse lapse järgi, siis trammiga tagasi siiasamma peaaegu, laps ujuma, siis on mul üle tunni aega, 6st sinna, korjan ta ära, mingi noh, enne 7t oleme kodus.. õhtul, kui laps magama jääb, on **** töö teha’
tärnikesed on siin konkreetse töökohustuse asemel.
einoh, ise olen sellise elu omale valinud ju.
plusspoolele kannan selle, et mõni asi saab ikka tehtud ka 😛