Murphy & me

kui juhtub kiire olema, siis muidugi on igasugused pidurid töös.
loetleme sinna näiteks linnaliinibussi, mis jääb gonsioris keset trammiteed (tead küll, mis manee˛ist tuleb) seisma ja teeb uksed lahti. nii et kui trammil tuleb niigi lühike roheline tuli, siis see buss on lihtsalt ees. või siis trammi ees olev bemm, mis tahab sealtsamast teha vasakpööret. ikka nii, et sõidab mööda trammiteed kuni gonsiori lasnaka poole mineva reani, laseb sealt trammi läbi ja siis sooritab selle pöörde. ausalt, ma ei tule oma hullemateski unenägudes selle peale.
või siis näiteks see, et kiire salatiostmine, mille peale koos järjekorraga läheb tavaliselt 5 mintsi, võttis täna oma viisteist. sest tibi ei osanud kassaaparaadiga ringi käia. ma isegi ei viitsi rääkida, kuidas see nii läks. igatahes jäi magus seetõttu ostmata, sest plaanisin seda teises kohas teha.
kohvimasin teatab koridoris: palun oota!
ja nii juba viimased pool tundi.
positiivne on see, et allahinnatud raamatuid saab maru odavalt ja sinna jõuab ka täitsa asjalikke tükke.