kiire visand kodusest vahepeatusest

päris hull, kui kahe reisi vahel on umbes poolteist päeva aega Tallinnas olla. reaalselt küll veidi rohkem, aga ma ei loe eilset õhtut sisse.
suure osa tänasest ja homsest teen tööd ka.
eelmise reisi asjad said hommikul lahti pakitud, et täna õhtul jälle kott ära pakkida ja homme tööle kaasa võtta ning sealt otse järgmisele sõidule põrutada.
Riias vähemalt ööbime mingis korralikus hotellis vanalinnas ja koolitus toimub ka seal lähedal. süüa antakse ka. nii et mingit hullu ringijooksmist ei toimu vähemalt. hea seegi.
RM on mu vanemate juures ja ema on haige, nagu selgus. nii et mul nende pärast ka mure. jah, nad toimetavad ja teevad, aga ma tean ju, et lapse kõrvalt haige olla ei ole väga lihtne. muidugi on hea see, et poiss on nii suur, et tuleb toime ilma suurema kantseldamiseta. aga siiski, lapsega on mingi vastutus ja kõik.
igal juhul jään ma selle pooleteise nädala eest vanematele suure tänu võlgu..
Malmöst on ka veel kirjutada küll ja küll, aga kui ma seda lähiaegadel ei tee, siis tulevad uued muljed peale. ma ei tea, kuidas selleks aega leida.
osa sellest, mis ma tahan kirjutada, ei olegi ehk otsesed kogemused, vaid pigem süntees sellest, mis ma sealt sain.
aga võib-olla ongi hea, et natuke settib see asi.
kõige selle vahele õnnestus mul hankida omale uus mobiilikotinuga 😛 üldiselt samasugune mudel, nagu olemasolev, aga ühe lühikese noa asemel on küüneviil. väga tore, hirmus rahul olen. väike brändireklaam ka juurde, Victorinoxiga tegu, et ikka kaua vastu peaks.
et milleks selline asi? mina ka ei tea. igal juhul olen ma seda päris palju kasutanud seda selle aasta jooksul, mil mul üks analoogne on moblakoti küljes rippunud.
vähem kui 24h pärast olen jälle teel..