tükikesi pulmast

hämmastav, et pulmadeks noorpaarile ikka nii palju kimpe tuuakse. mitte selliseid, et mõnele lillevarrele on paar pikka rohelist oksa juurde pandud, vaid selliseid laiu kimpe.
kuigi see asi on siiski paranenud juba ka. mõni aasta tagasi oli kindlasti hullem.
ning mul on õnnestunud pildistada nii, et pruuti polegi suitsuga eriti pildile jäänud. ma pole ammu olnud seltskonnas, kus on nii palju suitsetajaid. õnneks olid kõik võimaluseid selleks, et ma ei pidanud nende lähedal viibima.
kui vastne abielumees kurepesa puule lindiga keerde peale tegi, tahtsin ma talle hüüda, et ta ikka mõtleks ka, mitu last ta jõuab ülal pidada 😛 õnneks ei olnud lint absurdselt pikk.
seekord sain ka mina omale ametimehe märgi kaela. kuna mul juba kaks fotoaparaati seal oli, siis ma võtsin selle peatselt ära. oleks võinud katki minna pealegi.
veidi hiljem uurisid paar külalist, kas mul raske ei ole, kaks kaamerat kaelas. ‘muidugi on’, vastasin ma neile. sest et ongi.
pean ikka pulmafotode portfoolio ära tegema. nüüd neid juba on piisavalt, et midagi näidata ka.
15:56
igavesti mõistlik oleks muidugi kahe aparaadi kellad ka ära sünkroniseerida enne pildistamist. täpselt tunnine vahe ei häiri, aga kui siis on veel umbes kolm minti nihkes, on see küll segane. see nihe jäi mul softiga muutmata ka, sest avastasin siis, kui hulk pilte töödeldud.