jalgratturid ja narkarid

kuidas sellega siis on, kui jalgrattur läheb üle autotee mööda reguleerimata ülekäigurada, mis on ka jalgratturitele – kas jalgrattur võib ikka täie hooga üle sõita? ma püüdsin liikluseeskirjast pilgu üle lasta, aga ei saanudki sotti. mina ikka tean, et peab ratta pealt maha tulema või vähemalt võtma hoo nii palju maha, et poleks suurem kui jalakäijal. vähemalt nii teen ma ise. üldiselt ei kipu reguleerimata ülekäiguradadelt üldse üle sõitma.
aga täna oli Pirital seal kloostri ees ülekäigurajal lausa mingid reguleerijatibid väljas, kes pidasid autod kinni ja jalgratturid võisid täie hooga üle kihutada. no ma ei tea. pole ju väga normaalne? jalgratturitele jääbki mulje, et nii on tore, õige ja hea?
koju jõudes leidsime keldris asuva katalamaja ukse juurest mingi magava narkari, süstal sealsamas kõrval. helistasime politseisse ja veerand tundi hiljem olla tüüp ära toimetatud.
aga helistades unustasin küsimata, et kuidas selle rattavärgiga ikka on.

narkar824.jpg