asjatamine

käisime rattaga asjatamas ja lõbutsemas. postkontor-mänguväljak-turg.
ütlesin RM-ile, et proovigu sõita nii, et abirattad võimalikult vähe vastu maad kõrisevad. polnud viga, vahepeal sai päris mitu meetrit niimoodi hakkama (ma sõitsin ta sabas).
postkontoris tegi Kalju Suur temaga juttu. istus seal, vaatas meid ja kiitis, et poisil hea sõita, kiiver peas ja helkruvest seljas. ja siis rääkis RM-ile, et õppimine on väga vajalik. pärast rääkisin poisile, et see vana onu on kuulus fotograaf.
mänguväljakul tuli pilvede tõustes kohe mu juurde uurima, et kas lähme ära, pilved on nii ligi. aga tegelikult ei ole siiani vihma tulnud meil, ta oleks võinud kauem olla. aga täitsa ise nagu tahtis ära tulla ka.
turul kulutasin veidi rohkem, kui algselt plaanisin, aga olgu. kaltsukas läks lihtsalt lasteriietele mingi raha ära. aga RM käib kodus ja lasteiajas lühikeste pükstega, osad on üsna kulunud ja oli vaja seda osa täiendada.
söögi suhtes sai ka paar ‘hellitussööki’ ostetud. aga näiteks normaalset juustu ei olnudki, sellist suurte aukude. väikeseaugulised sordid mulle nagunii ei meeldi. et juustu peab siis ikka minema Jaama turult ostma seega.
aga mingi suvalise putka soolakurgid on küll pisikesed, head ja krõmpsuvad 🙂