lühidalt

jaanijärgsed tööpäevad. üldse ei viitsi. tahaks nagu eelmisel suvel, niisama logeleda. aga ei saa.
kusjuures pole ju mingit põhjust igatseda aega aasta tagasi. see oli päris kole.
RM käib veel täna ja homme lasteaias. edasi – näis. sest mina enne augusti ei puhka. minu isa ja tema oma isa on variandid. hea, et ma igapäevaselt tööl ei pea käima. kuigi raha saan sellevõrra vähem. saame hakkama ikka 🙂
eile sai Zephyr (sky) oma esimese lennu. ja mina Venicet proovida. tuli palju rohkem asju välja kui varem on õnnestunud. ikka natuke parem lohe kui need eelmised, mida olen saanud lennutada. pildid on kodus ja mina tööl, nii et neid ei saa praegu.
üldse on terve hunnik pilte vaja ära töödelda. näiteks jaanipäeva omad. neid juba küsiti.
see sajuta ‘auk’ jaanilaupäeval oli päris paras, just õigel ajal ja piisav, et veidi jaani pidada. lapsed olid pärast täiesti küpsed nagunii ja isegi minu oma magas oluliselt kauem kui tavaliselt.