foto-naise-päev

minu naistepäevalilled olid Reformierakonna poolt.
see-eest vähemalt hommikukohvi ja -muna ei pidanud ma ise tegema. voodisse ei toodud, aga valmis tehti küll.
päevapeale sai endale ostetud esimene isiklik statiiv (jaa, ma olen siiani hakkama saanud laenates!) ja veidi Cokini tooteid veel. statiiv polegi Manfrotto, mida ma väga hindan. no ma ei kasuta nii palju ja raha pole ka nii palju, et seda parimat osta. käib mulle Velboni Sherpa kah.
Kristiine Fotoluksis on praegu vinged allahindlused (mingi suhteliselt okei Olympose digiseebi saab ca 1400ga nt) ja siis saigi ostetud mingeid asju, mis niigi mõttes mõlkunud. lisaks Anderit tüüdatud.
ja siis lõppes asi sellega, et õige rahakott õige kaardiga oli kodus 😛
nii et tund aega poodi lõppes sellega, et koju ja tagasi ja siis alles ostudega välja.
ning seejärel mõned pildidki tehtud. aga kasutades ainult varem olemas olnud asju.
hea, kui koolis on ained, mis mul juba tehtud on eelnevate õpingute käigus.