uued ja vanad asjad, peamiselt riided

hinnatõusude taustal on siiski hetkel see seis, et kaltsukast ei tasu enam riideid osta. poest saab allahindluse ajal (mis jällegi pole tihti nii suured, kui nö vanas euroopas) uusi riideid pea sama hinnaga, mis kaltsukas kasutatuid.
kaltsukal on siiski plusse: riided on originaalsemad (kui on, viimasel ajal ei ole ma miagi head leidnud, Tallinna omadest külls mitte) ning riided saavad taaskasutatud.
ja üldse. mul on mingi kotitäis korralikku pesu, mida ma erinevatel põhjustel enam ei kanna. ma kohe ei oska selle kotiga midagi peale hakata. mingi emade-laste varjupaik?
enamiku vanadest riietest panen prügikasti juurde, kust need kiirelt kaovad. korralikumaid olen viinud ka nt sotsiaalmajja. aga pesu on nagu veidi teine teema..
uuskasutuskeskusest saime viimati muide 2 korralikku jääresti (kahest kapiga kaasasolevast jääb vahel väheks ja jääkotid, noh.. ), kuhu RM-iga kohe ka marjajääd tegime ning õhtul sellest omakorda jääteed 😉 ning selle käsivändaga vahustamispurgi (mingit väikest kogust vedelat tainast on sellega mõnusam kokku keerata kui mikseriga, omlett sai kohe tehtud ka), kokku mingi täiesti olematu kümme raha. rõõmu see-eest palju.(mul oli siin nüüd mingi deja-vu ja kontrollisin, kas ma pole seda juba korra kirjutanud siin. ei ole)
ja kohe-kohe peaks kaduma ära see köögikombain, mida ma olen kasutanud umbes kord aastas ja mis võttis ainult ruumi. läheb paremasse peresse ehk, kus saab tööd ka teha.