(anti)reklaam

vahin siin tööl laupäevase postimehe esikaant, õigemini reklaami sellel, ja ei saa aru.
‘parima hinnaga maastur eestis, KIA sportage
hinda vaadates ei usugi, et tegu on maasturiga!’
ee… äää…?
ma ei usu seda autot vaadates ka, et tegu on maasturiga. ausõna noh. kuidas need asjad nagu sportage ja maastur on üldse ühte pandud, ei saa ma aru. pigem on see siuke meil jõle popp, aga suhteliselt arusaamatu linnauniversaal, vähe kõrgem siuke. autotüüp, mida paljud õigustavad sellega, et meil on teed kehvas korras ja seepärast on hea sõita.
minu meelest siuke – ei liha ega kala. pole ta õige linnaauto ega õige maastikuauto.
a noh, ma pole mingi autopede ka. ja loomulikult hakkan ma nüüd pähe saama kõigilt, kellel on mingid linnamaasturid. aga ma loodan, et elan selle üle 🙂

loomulikult pole mul ei toimivat skännerit ega normaalset fotokat, et reklaam siia üles panna.