minu blogi Ekspressi Veebiumis

mulle jäi silma, et jälle on mu blogisse tuldud üsna agaralt läbi Eesti Ekpressi Veebiumi. üldse mitte esimest korda. seekord on siis tegu minu liikluskirjutisega. eelnevad korrad on ka ikka olnud sellised ühiskondlikumad jutud, mis on Veebiumi lehtedele eraldi jõudnud. seega ei ole ma seal väga tihti muidugi, enamik on siin üsna isiklikku juttu.
aga eilse Päevalehe blogiartikli kommentaarides ütleb keegi kraamer, et:

Ja nii Päevalehel kui Eesti Ekspressil on ju valikblogide lingid blogiautorite kokkuleppe alusel blogide nimekirjas ju olemas.

ahsoo? et kust allikast sellised andmed? sest on minugi blogi müstilistel põhjustel Ekpressi blogilinkide all olemas (müstilistel just seetõttu, mis ma eespoole kirjutasin, et mu blogi on pigem isiklik kui ühiskondlik), aga mulle ei meenu, et keegi oleks mu käest küsinud.
ei, see listis olemine ei sega ei häiri ega ei ahista mind kuidagi. üsna meeldivalt üllatav on, et mõningaid mu sissekandeid on piisavalt laia kõlapinda väärivaks peetud. ma ei hakka kirjuta ja nõudma, et maha võetaks. kõik on lingitud ja selles mõttes korrektne.
kuigi, loomulikult oleks mulle meeldinud, kui eelnevalt oleks siiski mainitud, et ma sinna sattun. lihtsalt korrektsuse mõttes.
lugedes mu eeldusi, on kirjas jah, et viidata võib vabalt, aga kasutamisel palun teada anda. kumb see siis nüüd õieti on seal? blogilist on viitamine, nõus. aga kui sissekanded on Veebiumi suurel lehel?