koolist välja lülitumas

haa, varsti on loengud läbi. selleks korraks. järgmine kord jälle mingi hull eksam?
kas mõni eksam on mittehull ka?
õhtul peab sebima rohkem, kui viitsiks: koju ja laps ja lammas. aga saab hakkama. st, peab saama. väike moraalne ja mitte ainult moraalne tugi ka kõrval.
järgmisest nädalast lasteaiad-täistöö. need muud tööd ka ikkagi. viimastest sain ma neljapäeval üsna suure osa jälle edasi toimetatud. vahel on väsimusest ja unekast kasu, sest sellises olekus on palju parem tundmatutele helistada – kui nad ei suhtugi mu juttu positiivselt, olen ma liiga loppis, et nad saaksid mind rohkem loppi viia. ehk mul on ükskõik, mis nad mulle vastavad, sisuliselt.
enamik olid piisavalt positiivsed kah. saan edasi asjatada. jees.
ma tahan juba, et oleks veebruar ja tulemusi näha.