asjade kulg nädala algul

seda on siitki näha, et mul on olnud kiire ja pooltõbine olen ka.
esmaspäevased loengud läksid kenasti. vähemalt mu enda meelest. saalitäit lapsi nende koolipäeva lõpus ohjes hoida oli muidugi veidi keeruline, aga paistab, et veidi nagu õnnestus ka.
igal juhul, peaks sama hooga edasi minema ja enda projekti alla käivad säästva tarbimise ja ökomärgiste loengud ka juttis ära pidama. muide, kui keegi soovib oma või oma laste koolis sellist asja, siis andke märku 🙂
eile oli üks teine väike asi teha ja ülejäänud osa päevast möödus peamiselt voodis. ajasin mõne fervexi sisse. lihtsalt selline seis, et ingveri-sidruniteest ja citroplusist ei piisa. siis peab ikka apteegirohtusid ka tarbima. seda enam, et tegemist on kuhjas ja pole aega väga haige olla. õnneks on asjaolud vähemalt sellised, et saan kodus püsida enamuse osa ajast.
tegelikult on mingid fototööd ka veidi kaelas hetkel. kusjuures mingit niisama-pildistamise tuju pole pea üldse. mingeid suvaklõpse moblaga teen vahel (maigaad, kuhu ma jõudnud olen!), aga muidu tirin vahel fotokat kaasa ja – ei kasuta. seega pole siia piltegi eriti panna 🙁
eks ma närin oma tegemistest end läbi. järgmisest nädalast tuleb see päris-töö ka peale, siis on jälle vähem aega muude asjade jaoks.
või et nagu praegugi aega üleliia oleks 😛
P.S. lisaks on nädala lõpul kool ja lammas. ehk siis pühapäeva õhtul linna jõudes on vaja laps koju ära tuua, lammas peale korjata ja selle jagamine orgunnida. ma kohe oskan!