vanilla sky

täna sai ainult ühe trenni, liiga palju naisi. no ei jaksa oodata koguaeg.
õhtul kodus seletas pool päeva sõbra juures õues ringi tormanud RM, et temal on paha tuju, sest tema on väsinud – nagu see annaks õiguse piriseda ja viriseda. ma olen kaaaa. väsinud ja tüdinud. ja tahan jah ka piriseda ja viriseda, aga ma ei tee seda. paitan Evelini selle asemel ja söön arbuusi.
ojaa, arbuus. see on juba nagu päris. mitte poest ostetud muidugi. sellest veerandist ma praegu jagu küll ei saa. mahlane ja magus ja toitev.
mul on kusagil köögis kaks pudelit valget veini, mis on viimase paari nädalaga siia siginend. erinevate (mees)tuttavate toodud. aga kuidagi ei isuta. tahaks millegi hea kõrvale ära tarbida. hea toit ja seltskond. väga konkreetselt suunatud.
taevas on müstiline. vanilla sky. pildile ei jää see üldse nii vägev. ma ootan vihma, mida see taevas veidi lubab.