ma ei taha olla popp

aga vahel tundub, et muudmoodi ei saa, kui peab kirjutama kõiki erutavatel teemadel.
olen harjunud blogilistile päevas mõne korra pilku peale heitma – väike meelelahutus asjalike tegemiste vahele. aga viimaste päevadega on see üsna mõttetuks muutunud. suur osa esilehe sissekandeid keerleb ühe teema või ühtede inimeste ümber ja nii vähe, kui ma üldse neid lugenud olen, on see üsna kummaline. ausalt öelda pean ma seda mingiks eksperimendiks.
õnneks oskan ma vähemalt virutaalselt päris edukalt ignoreerida.
pealkiri ei vasta ka neile reeglitele, et blogilistis toppi saada 🙂
kes neid ikkagi nii palju klikkab? jutu järgi on enamikel kopp sellest, aga kuidas siis ikkagi esileht neid ühekülgseid teemasid täis on? sama teema, et keegi ei loe avalikult Justi ega Kroonikat, ja ometi ostetakse neid päris korralikult?

kunagi õhtul: püüa veel olla ebapopp. blogilistis esileht pool päeva. Murphy?