vitamiine ihule ja hingele

sügisel tuli pähe oma kunagist lemmiklõhna netist otsida, kuna meil seda enam ei müüda. väike sobramine ja leidsingi, normaalse hinnaga ja kirjete järgi usaldusväärsest kohast.
kaks nädalat peale tellimust oli pakike kohal, lõhn ja kink esmatellimuse puhul.
nüüd sain ma samast kohast teise paki. paar nädalat tagasi tuli mail, et nemad tahavad, et ma ikka neilt veel ostaksin ja lisaks tavaboonusele, mida saab sealt vastavalt ostude arvule, annavad nad mulle veel 5% maha. mingist suht väikesest summast alates tuli veel mingi lisasoodustus sel perioodil lihtsalt. eksole, oluline polegi ju see summa, vaid suhtumine. kuigi see on maailmas vist üsna levinud, et ikka püütakse sind kliendiks tagasi. no meil niiväga ei ole, eks seepärast mõjub (ja ma ei ole väga kergelt mõjutatav shopleja).
valisin paar vannitoodet mingist sarjast, mida meil ei müüda, ja täna tõin paki ära. kenasti päris nöör paki ümber ja kõik totsikud kinkepaberis. no täitsa nagu sünnipäev või jõulud. ise veel muigasin, et osavad väikesed käekesed ja miskipärast arvan, et kui ongi lapstööjõud (pakk tuli HongKongist, seal vist ei ole see asi väga hull?), siis see raha pakkimise eest kulub neile ikka ära. ja lõhna järgi on valik üsna hea olnud ka.
igal juhul olen paksult rahul ja lähen täna oma uue kollase mantliga linna patseerima 🙂
ja kevadeks värske menüü:

vitam566.jpg