tabatud

koguaeg ei ole võimalik valvel olla ja vahel olen ma ettevaatamatu täitsa valel ajal vales kohas.
samas õhtul peale pikka päeva väsinuna ja mõningaid väikeseid une-eelseid soove omades on see ju ometi lubatav? eriti, kui oled end juba lõdvaks lasknud.
ja siis otsustab keegi, et tema on jõle ülbe ja mis mina üldse julgen midagi soovida. üsna äkitselt ja pauhti.
ma ei arvanud temast ennegi suurt midagi, aga päris selleks ei olnud ma valmis. või selleks, et ta niisugusel hetkel seda teeb. või sellisel kujul just. nojah, teiste ees oli ka vaja mees olla ju. seda hullem.
mõistlik on teda edasi ignoreerida, nagu see juba suuresti on olnudki. aga seekord kõrvalekalleteta. olgu popp mujal ja õppigu teistega arvestama. oma kodus tehku mis tahab, jagatud ruumis nii ei saa. aga ta vist ei oska.
õnneks olid lähedal sõbrad, kelle ees sain end hetkeks vabaks lasta. ja kes küll ei lahendanud kogu probleemi, aga aitasid mind mingis osas ikka.