seda et..

..pea ongi igasuguseid segavaid mõtteid täis ja vahel tahaks vähem mõelda jah, nagu c ja o ütles. sellest hoolimata olen ma täna teinud täitsa tublilt tööd. sest seda on viimasel ajal lihtsalt kuidagi palju ja tuleb ära teha. ma ei hakka siinkohal jälle rääkima ärritavatest teguritest selle ljuures.
kuna siin on plaanis monitorivahetus ja selle kohta kolleegile esitatud küsimus võttis mul suu lahti (heh, mille järgi me õieti valime siis monitore tööks piltidega?), siis teen oma ettepaneku ka. aitäh arutule, kellelt CV vahendusel nõu sai. iseasi, kas meil keegi suudab nendele hindadele näkku vaadata (vihje: LaCie). ma olen nii ehk naa veidi umbusklik lcd-de suhtes piltide jaoks, seega ma ilmselt suudan vabalt piriseda mingi suvalise junni üle. minu mure, eks, et ma nii nõudlik olen?
tänane päkapikutegu on ka tehtud. rühmas peaks nüüd paar päeva selle nänniga muretu olema. loodan, et kasvatajate kingirahadega saab ka varsti muretu olla.
(aga ikka, miks on viimased meeldetuletusega maksjad nende hulgast, kellel raha näib probleemiks mitte olevat?)
—-
pildistamisega on viimasel ajal kohe väga kehvasti. pildistatud fotode töötlemisega ka. kust leida oma insipiratsioon üles?