töötegijate puudusest

paistab, et tööpuudust kui sellist ei ole hetkel küll. kui kellelegi tundub, et on, siis sõitku natuke trammiga. lisaks kleebitud töökuulutustele jookseb trammitelekast hulk reklaame, milledest 2/3 on kohe kindlasti töökuulutused. selge on see, et mingit tippjuhti seal ei otsita ja palk on umbes sellises hinnaklassis, et saab parasjagu osta ühe Caramelo seeliku (Tallinna kaubamaja, 3299.- EEK :O) ja heal juhul jääb natuke ülegi 😉 aga tundub, et tööjõudu on vägagi vaja, neid kuulutusi pikemat aega jälgides. kusjuures, kui ikka üldse tööd pole, siis on need enamasti paremad kui mittemidagi. hea küll, samas enamik ilmselt ei sobi ka pensionieelikule – nemad on üks üsna suur töötute grupp ju.
jah, ja ise ütlesin ära suhteliselt viisakast tööpakkumisest riigiametis. rahas küll katseajal ei võida (ei kaota ka), töö tundub üsna huvitav, aga vähemalt esialgu tähendaks see olulsielt varem tööleliikumist kui praegu ja lapse hirmvara aeda viimist. pealegi tekkis mul kerge hirm, et äkki ma ei tule toime.
igatahes pole mingi aja jooksul sinna inimest tööle saadud, perspektiivi ometi on ja mingeid väga hulle eelteadmisi ei olegi vaja. äkki peaks ikka ümber mõtlema veel?