stockmanni parkla, A tasand

stockmanni parklas hiilis Lexus, kaks venekeelset tibi sees, aken lahti. libises mööda umbes 3st parkimispaigast esimesel tasandil. tibid muudkui arutasid, et kas mahub sinna parkima või mitte. sellised täitsa tavalise laiusega kohad olid. siis sõitsid järgmisele tasandile ära. tegelikult hea, et nii läks – oleksid nad oma võimeid üle hinnanud, oleks mõnigi auto võinud kriime saada.
hetk hiljem nägin ma juba teist tibiroosa särgiga noormeest viimaste päevade jooksul. mähh?
stocka parkla meeldib mulle muidu ka. kõik tahavd parkida esimesse auku, kuigi üleval on ruumi üsna kenasti. mingi aeg tagasi üks tuttav küll põhjendas seda mulle sellega, et tema arvas ka ikka väga kaua, et maksta saab ainult esimesel korrusel ja sellepärast. aga tema elab ka peaaegu lõuna-eestis ja sattub stockmanni harva ja seega on see vabandatav.