saartest, teistmoodi

mhh.. mulle meeldib ka “The Island”. aga ma pole kindel, kas just seetõttu, miks Andrusele. aga vähe on filme, mida ma olen vaadanud nii lühida aja jooksul nii mitu korda ja mille puhul mull piisas nii veerandtunnisest lõigust, et teada, et ma tahan seda näha algusest lõpuni. ma nüüd ilmselt juurdlen selle üle natuke.
muide, mingi saare-motiiv on läbiv mingites filmides ja enamasti tähendab see saar mingit pettust. võtame kasvõi nõukogude lastekirjandusest tuttava Totu Kuul (multikas on ka) ja lollide saare. ja näe, Islandis seesama motiiv, noh, teisel kujul. ma ei iroonitse siin. mõtlen, et elus on mingi saar pigem mingi unistuse poole püüdlemine, aga näe, mis sellest tihti välja tuleb..
arvuti toimib jälle. teistsuguses konfis ja softi poolelt pole ka kõik veel taastatud. suurem osa siiski. raua suhtes tuleb ka veel vähemalt üks väike muutus. eile hommikul juurde tekkinud kast seisab küll just nii nagu tuli, sest asjad ei klappind omavahel. igatahes tänan kõiki, kes jõu, nõu, materiaalse ja füüsisega abiks olid 🙂
üritan järgmisel nädalal pilte ka panna.