asjad kas töötavad või siis..

pisike sinine muusikamängija ehmatas mind hommikul teatega’ No Data’. ehmusin ära, et kas sai eile õhtul koos piltidega ka kõik muu ära kustutet. mkm, exploorimine näitas, et mitte. aga midagi muud kätte ei saanud. soft, millega muusikat sinna tõsta, ütles ka, et lood on olemas.
õnnestus lõpuks leida software update, osad lood (need, mis siit arvutist pärit) ka siia tagasi kopida, tööarvuti lugusid mitte (mhh, kummaline!). format, uus soft peale ja töötab. aga – see pole ju normaalne? niivõrd uus asi võiks ju kenasti toimida.
muidu on mõnus asi. kui jätta välja see, kuidas muusika sinna sisse saab. et miks ei võiks lihtsalt kopipasteda, vaid miks on selleks vaja mingit päris imelikku softi, mis selle musa pealaegi oma formaati topib. igat asja ei tunne ära ka. ja kaasasolnud soft oli üldse vist maailma halvim muusikasoft. hea fantaasiga suudan midagi kehvemat ka ette kujutada. õnneks olid siingi netifoorumid abiks mõistlikuma softi leidmisel. well, ‘mõistlik’ võrreldes selle esimesega siis.
mälupulga võimalus on ka mõnus. eile ei transportind ma faile esimest korda. siiski on väike hirm, et viga võis tekkida sellest.
tea, kas järgmine kord viiks garantiisse?
neid lugusid, mida mul siin arvutis pole, ei saa enne esmaspäeva siis kuulata. no hea küll, pole nii oluline ka nagunii.