kolmapäevane lõunavirgutus

väike šokolaadikomm ja jääkohv on just see, mida peale lõunat vaja palaval päeval.
ei, mind ei kohta õllesummeril. unustage ära. mul on töö ja trenn ja sünnipäev ja misiganes. pealegi mulle meeldib enamasti valida rahvamasse, kus ma viibin. alati see ei õnnestu küll, see polekski võimalik. no ja loeb ka see, et kellega mingis massis olla 😉
tavaliselt ei suuda mehed igasugu aastapäevi meeles pidada. on erandeid. 8 aastat ja pole see suhtlus kogu aeg sugugi tihe olnud, ja ikka on meeles. minul näiteks pole.
trenn võtab võhmale. natuke totter on see, et osad sealt on juba käinud mingi aja, no näiteks kuu aega. nad veel midagi väga vinget ei oska, aga ometigi on mingid sammud, mida nad on õppinud ja millega ma järele ei jõua. okei, karm oleks ka loota seda peale kahte tundi. ma usun, et mingi hetk hakkab sujuma. ma usun ka, et see mõjub angerjale mu kõhul 🙂