orgunnimata kool :S

see tuleb nüüd üks virin aga..
ma ei saa aru, kuidas seda kooli on juba kümmekond aastat tehtud. selline tunne, nagu sügisel oleks mõeldud, et võtame teeme kooli ja nüüd käivad mingid inimkatsed. noh, juba paar sessi algavad tunnid varem kui üldse on võimalik Tallinnast siia ühistransaga jõuda. mingi sess topiti vahele juurde, sest umbes märtsis avastati, et oioi, muidu ei tule tunniplaaniga välja. õppeinfosüsteemi kasutamine on siin, khm.. no ütleme, et allapoole igasugust arvestust. kusagile end ise regada ei saa (see tehakse umbes koos eksamitulemustega meie eest ära), hinded ilmuvad tont teab millal ja räägitakse, et mingid hinded vist alles sügisel. mingites ainetes jääb osa töid ära (sest õppejõud ei jõua, ühel või teisel põhjusel), mingis aines, kus lubati anda üks kodutöö, räägitakse nüüd kohe algavast tunnitööst. hah!
täna tulime hommikuks kohale, et teada saada füüsika hinded. selle järgi tulev keemia ai alanud ega alanud, siis otsiti mööda maja õppejõu numbrit ja teatati, et kellaaeg on valesti öeldud ja tund algab 1,5h hiljem. no halloo!
ühika kohta ma ei taha rääkima hakatagi..
ühesõnaga, aegajalt mõtlen täitsa tõsiselt, et õpiks Tallinnas edasi. aga siis peab ju jälle otsast peale hakkama, sest päris üks-ühele ei õnnestu küll kogu asja üle viia – õppekavad jms on ikka niivõrd erinevad ju. oleks aasta kaotatud aega ja see ei meeldiks mulle väga. pealegi on päris kosutav aegajalt linnast välja saada ka ju. niiet..
tegelikult on mõnus ilm ja tahaks kusagile niisama päikese kätte end sättida hoopis.
P.S. siin on täna täpselt üks söögikoht lahti ja lisaks on kõrval Säreveres mingi põllumajandusüritus. kuna ma päevapraena lubatud guljašši ei tahtnud (10 minti pakuti sellegi ooteajaks!?!), siis loobusin hetkel üldse.
P.P.S. hääle järgi jõudis õppejõud ka kohale..