mis päev täna on?

miskipärast ei meeldi mulle talvel kaameraga linna vahel ringi jõlkuda. suvel käib see üsna ludinal. võib-olla seepärast, et talvel on kätel külm, kotti ei taha sopa sisse maha panna ja ilm on hall.
niiet, mul ei ole pilte üles panna.
ja üldse, eile leidsin kusagilt ühe asjaliku talu müügikuulutuse, aga selgus, et see on 2 kuud tagasi müüdud. miks nii tehakse? küsimuse peale aetakse mingit segast juttu lihtsalt. ikkagi on see ebaaus!
ja miks on nii, et suheldes mingi seltskonnaga juba aastaid, pole varsti enam vahet, mis soost keegi on; aga kui sinna tuleb uusi tüüpe, siis nende sooline kuuluvus omab küll tähtsust? noh, et hakkavad toimuma asjad, mis pole siiani nagu väga toimunud. misiganes onju. tore on olla lihtsalt sõber muidugi, aga ma lihtsalt hakkasin mõtlema selle peale.
või on üldse mu viimase paari kuu elu ainult unenägu, matrix, loodud illusioon? pidev unesegane seisund toetab seda võimalust.