mitte-pöff

ma olen nüüd hirmus ebapopp, kui ma ütlen, et ei osale PÖFFil ja ei tahagi ja ei nuta, et ei osale. sest lugedes, kuidas pileteid pole saada jne, siis ma kohe tõesti ei tahagi. eks jääb mõnigi hea film nägemata (ja kogemustest ütlen, et mõni saast ka) – aga tõesti, kui ma olin noor, oli muru rohelisem ja PÖFF selline mõnus üritus. ma kohe ei taha meentuadagi eksole. aga head asjad muutuvad varem või hiljem massikateks ja see võtab suurema osa lõbust ära.
või olen ma vanaks jäänud, et ma erilises koguses massiüritusi ei salli?
täiendus kell 16:40 – et mitte uut sissekannet teha
aga muidu on täna kena päev:
[11:03:47] kõht on ka tühi, pea valutab, parem põsekoobas on umbes ja vatitropp kõrvas
[11:03:52] aga muidu on elu ilus 😛

[16:20:28] ja mul endiselt pea valutab ja parem põsekoobas on umbes ja kõrvas on viinatropp..
[16:20:34] aint kõht pole enam tühi
[16:20:40] selline muutus on kella 11st saati