nädalavahejärgne..

tagasi. elusalt, aga mitte tervelt. kustkohast õnnestus mul keset suve hankida omale umbes lõõrid? ühtegi külmetust vms ei tule meelde -ja kuna see algas juba eile, siis ei aja kokkutuleku süüks ka. sest kokkutulek oli ise ju hirmsu vahva. kui nüüd veel natuke tööd teha, võiks tiba aega oma piltidele ka pühendada. samas, iseenda nägemine teiste piltidel paneb küll hetkeks figuurile mõtlema – ent mitte liigselt 😉
üle Mustvee tagasi sõita oli ikka päris hea mõte, laste tüdimuse kiuste. ainult et suitsuluts ja värsked soolakurgid jäid koju, samal ajal kui ma üritan tööl võidelda tundega, et koju teki alla põdema tahaks.
ja sai veel kord kogetud, et tuvuseta peipsi äärest värsket kala ei saa naljalt. keegi ei viitsinud nii palju sebida ka, et kohalikega juttu veeretada. tegelikult kahju.
tänasega algas ühtlasi minu sünnipäevakuu.