lähen jälle kokku ;)

hommikul Haanjasse. kokkutulekul osalejatele on minupoolne söögipanus mul külmikus olemas mustsõstramarinaadi visatud kaelakarbonaadi ja metsseasuitsuvorstilati näol. + veel mingit pudi-padi.
hoian pöialt, et kannatab ikka õues olla!

Share

2 thoughts on “lähen jälle kokku ;)

  1. Haanja on väga ohtlik kant…hirmus kurvikas ja künka all on oja ja sillal käsipuid pole. Peale selle on seal kohalikud külamehed kõik teed pähe õppinud ja kihutavad seal rataste ja autotega koguaeg sisekurvist sest nad mäletavad kuhu tee pöörab- aga linnamehed ei tea seda ja sõidavad hästi ausalt paremal pool millega jälle nuustaku mehed pole harjunud ja nii võibki tekkida kusagil all orus kole õnnetus ja häving. Ilusa oja kaldal, kus ööbikud õhtuhämaras laulavad ja armunud teineteisele silma vaatavad.
    Aga sõidu koha pealt Haanjamaal vennaarmu ei tunta.

Comments are closed.