ioniseeritud vesi

sai mingi päev Prismast ostetud ioniseeritud vett.
hoolimata praegusest reklaamist asja kohta lugesin ma selle kasulikkusest hoopis mingist ca 25 aastat vanast populaarteaduslikust keemiaraamatust. no mitte ainult vee, aga ka ioniseeritud õhu kasulikkusest.
5l ioniseeritud vett maksab poest ostes vaid õige veidi rohkem kui 5l tavalist vett. tegelikult on üldse napakas vett poest osta muidugi, aga ma ei suuda leida variante kodus vee ioniseerimiseks. üks on see vana hõbelusika trikk – panna hõbelusikas joogivette (ärge küsige mult keemiliste reaktsioonide kohta selle juures, kindlasti netist leiab midagi, ma ei jõua otsida hetkel), see tekitab juurde negatiivseid (ehk inimese meeleolule positiivselt mõjuvaid) ioone. muide, soolalamp teeb väidetavalt sama õhuga, kuigi ma pole ise soolalambi fänn (seal on minu jaoks muid küsitavusi).
mõtlesin ka sellele, et tööl võiks olla ju ioniseeritud vee aparaat tavalise sakulätte asemel, aga Airvitaminist rentides on selle ioniseeritud vee aparaadi hind ikka oluliselt kallim + nõuab veevärgi olemasolu (varsti kolime tööl maja piires jälle, jäädes isiklikust veevärgist ilma). oma peamised veekogused joon ma just tööl..