tüüpe trammist

1. kaks välismaist (keele järgi rootsi) päritolu tädi, mõlemal Tallinna kaart käes lahti ja paberis lilled käes. üks nendest suutis istuda 1,5 koha peal, nii et mu laps mahtus napilt sinna kõrvale.
2. kui nad baltijaamas maha läksid, avas venekeelne trammijuht ukse ja karjus trammist välja: ’deevutchki, pamagite, pakazite nim gde gostinitsa Tallinn’ ja viitas tädidele ise õige suuna kätte.
3. natuke enne seda, teel telliskivist baltijaama tõmbas üks noormees trammi esiukse juures lõuga, kasutadeks seda ülemist käsipuud. hm! sport massidesse?
4. tagasi sõites istus poiss akna alla, mina tema kõrvale. tema ees istus üks tüüp, kes kuulas kõraklappides mussi. peatus hiljem maandus teisele poole vahekäiku teine selline. päris hea kakofoonia jõudis minuni.
5. mõned istmed eespool istus üks tädi, kellel oli peas kaks lokkis shinjooni, kumbki ise tooni ja erineval kõrgusel ja meetrite peale näha, et kunstlikud. oli püütud jätta muljet, nagu oleks sellised kaks patsi. hoidsin end tagasi, et mitte hakata pilti tegema.