hullud mammutirallid

nüüd on see käes. hullud peävad, osturalli, mammutipäevad. kõik ühel ajal, nagu ikka.
hallooo, turundusinimesed?
ma ei kasuta järelmaksukaarte, teadlikult; ka laenu võtsin väga raske otsusega ja tõesti minu jaoks väga olulise asja jaoks. raha sukasäärde või panka koguda ei õnnestu. seega on minul (nagu ilmselt ka väga suurel osal elanikkonnast) iga kuu üsna ühesugune eelarve. hea küll, mitte päris, aga siiski. seega, kui mul on võimalik kulutada mingi x-summa, siis ma kulutangi selle ja kõik. ei ole mõtet loota, et ma käin kõik need päevad läbi ja kulutan igas ketis selle x-summa. ehk x korda n summa. sest see ei ole võimalik.
küll aga kulutaksin ma x-summa ühes ketis, kui nende soodustused oleks mingis muus kuus. loogiline ju? ehk siis üks kuu kulutaks ühes ja teine kuu teises jne..
aga ega nad vist põe, sest ma olen nagunii sunnitud igapäevaselt ostma neilt ju normhinnaga tooteid, iga kuu.
ah, te saate aru küll, mida ma silmas pean. lõppeks ei ole ma nagunii ostuhulluste sihtgrupp reeglina 😉