madalad trammid koplis

ma ei saa mainimata jätta, et nägin täna esmakordselt Kopli liinil sõitmas madalapõhjalist trammi. korra eelmine nädal tundus ka, et nägin, aga siis ma ei olnud kindel. seekord aga siiski konkreetselt. par nädalat tagasi oli juttu küll, et sellepärast trammiperroonidki lõpuks korda tehti ja öösiti tehakse proovisõite.
perroonidest: ükspäev seisin Telliskivi peatuses, suunaga Kopli poole ja mõtlesin natuke, et kas ratastel liikudes (vanker, ratastool) on ikka hea, kui on selline kõrgem osa perroonil, millest viimased umbes 30-40cm lähevad äkki astmega madalamaks? peaks kohe üks päev end seisma sättima, et kui see madalapõhjaline tuleb. kui suur ogar madal vahe sinna jääb. sest nii lai see tramm ometi pole!
ahjaa, Tallinna Trammi- ja Trollibussikoondise kodukal ei ole selle kohta midagi kirjas, et ka 1. liinil nüüd madalapõhjalsied sõidavad.
P.S. päris napakas on seista trammipeatusest üle tee putkas ja oodata, kuni eesseisev tibi valib omale küünelakki, kui ma näen, etm u tramm tuleb ja mul on vaja ju pilet enne putkast kätte saada.
P.P.S. ma ei ole suutnud saavutada seda, et mul oleks mõni vaba pilet kogu aeg rahakoti vahel. või et teeks üldse ID-pileti. ja trammijuhtidel ei ole ka alati pileteid miskipärast, eriti 5-krooniseid.