asjadest vabanemise kunst ja tiba muusikast juurde

sorteerisin paar päeva oma kappides ja sain ühe suure… no ikka Suure prügikotitäite riideid kokku lapatud. topeltkott pidi veel olema, muidu hakkas rebenema. päevaga õnnestus leida ka ühendus, kes selle hea meelega otse vajajatele toimetab 🙂 muidugi jõudsin ma eelnevalt end peaegu halliks mõelda, et mida teha (haa, hall ei paista mu punase alt välja!). mul oli mingi kiiks, et ma ei taha anda neid asju organisatsioonidele, mis neid müüvad, et saadud rahast kedagi toetada. sest selliste juures läheb ilmselt mingi summa ka nende organisatoorsele ülalpidamisele. iseendast ükskõik, olen ka sellistesse kohtadesse viinud; aga seekord ei tahtnud.
aga mu kapis pole küll näha, et sealt nii palju riideid ära on kadunud. hämmastav, kuidas enne kõik ära mahtusid? sest praegugi on kapid veel üsna täis. ja see ei ole esimene kotitäis, mis kusagile läinud on.
huvitav, ma olen kogu aeg Goldie muusikast, sellest mis ta ise teeb, lugu pidanud, aga peamiselt kuulanud seda, mis kogumike peal on. nüüd siis naudin täisplaate ka. ühtlasi pean tõdema, et ma ei suuda leida kuidagi tema kodulehte. ilmselt ei ole püsivust, et otsingutulemusi piisavalt läbi kedrata. samas pole see oluline ka, oleksin siia lihtsalt lingi pannud..