tool vs postiivsed mõtted

tahan väsitava tööpäeva vahele koguda kokku mõned positiivsed mõtted.
üritan saada tooli magamisasendisse ja imestan, et miks seljatugi tahapoole ei kiigu. nojah, see on mul istumisasendisse reguleeritud, aga ta võiks ju sealtki tugeva survega rohkem lamama käia – ilma kaldenurka muutmata. sest kui ma nüüd reguleerin seljatoe rohkem lamama, ei kerki ta koos minuga, kui mul on vaja äkiliselt viisakas asendis istuma kerkida. mhh. see on kui ei osteta seda tooli mille ma ise välja valin. kuigi, ma saan aru, mingi 11k ühe tooli eest on vist tõesti tiba palju. aga siiski, ma ju elan mitu tundi oma päevast selles toolis – kui tööl olen!
jõuan mõelda umbes 5 positiivset mõtet, kuni stuudios töötav Fotograaf häbelikult naeratades mind tülitama tuleb ja ma pean end hoobilt viisakasse istesse tõmbama..