produktiivne tramm

hommikul trammis käis peast läbi hunnik mõtteid. nagu näiteks et ma ei salli absoluutselt neid tüüpe, kes tõmbavad peatuses suitsu ja siis viimased sõõmud tõmbavad sisse ühistranspordi ukse vahel, heidavad koni tänavale ning seejärel hingavad oma suitsuse õhu otse kõrvalseisjale näkku. öäkk. ma tahaks panna neid peatusi koristama ja teha neil kohustusliku hapnikuuri, nädalase või nii.
ja siis selline, et Telleri keskkonnateemalised kirjutised on väga popid ja kommenteeritud, aga mingil põhjusel topib ta neid varia kategooriasse, mitte ei ole eraldi keskkonna-kategooriat (mul ka pole, aga ma kirjutan sellest ka vähem, et mitte öelda et pea üldse mitte – küll aga ei saa tellerdiibis selle koha pealt vakka oldud). oleks aeg 😛
ja veel selline, et otsetee trammipeatusest mu töö juurde on seoses väljakaevamiste ja tulevase ehitusega määramatuks ajaks suletud ja ma ei suuda kunagi välja mõelda, kas oleks otsem tulla üle stockmanni nurga või maakri alguse kaudu ning puht emotsioonide mõjul eelistan viimast teed, kuigi mul on kahtlane tunne, et ümber stockmanni oleks vist natuke lühem tee..
aga muidu on endiselt blue olla..