trammid

huvitav, et kopli trammis pole ma 3 aasta jooksul ühtegi kontrolli näinud. või ei taha nad tegemist teha pea igasse trammi sattuva umbes ühe inimesega, kellega keegi ei taha tegemist teha? igatahes on mul kange trots ka ise ilma piletita sõita – sest igal juhul on seal trammis alati vähemalt üks inimene, kellele piletit pole ja kelle olemasolu seal trammis pean ma äärmisel juhul välja kannatama. et, kompensatsiooniks või nii? hetkel pole tegelikult hull, sest lapsega on nagunii tasuta sõit ja muidu 5-kroonine õpilasepilet 😛
ja ärge tulge mulle rääkima, et ma peaksin pelgurannast kesklinna autoga sõitma ja parkimise jm sellisega vaeva nägema. ei plaanigi, sest trammiga saab väga mõnusalt kohale. ja on igatpidi kasulikum.
muide, teate ikka või, et trammipark renoveerib vanu tramme, muutes neid ka energiasäästlikumateks?