nutt ja hala – vahel ma vihkan veebitegemist

mul on tunne, et ma enne hullun, kui saan sellest content-managerist end korralikult läbi näritud..
aga ega ju enne ei tea, kui keeruline asi võib olla, kuni ta pole peale installitud.
minu blogimootor tundub selle kõrval lausa poisike..
eriti ei saa ma aru sellest, miks suur osa manuali on kättesaadav ainult veebis ringi klikates? ma olen selline vanaaegne inimene, et mulle meeldib manual välja printida ja siis rahus paberi pealt läbi lugeda – ning ka töö käigus on hea seda paberi peal lapata, selle asemel et arvutis mööda aknaid edasi-tagasi kihutada. MT manual on mul täies mahus kodus riiuli peal olemas.
noh, igatahes, jõudu. nädala lõpuks peab asi korralikult jooksma.
censored. ma olin vist eile ikka ületöötanud. pilleriin@24.02
õhtul lähen vanni manuali lugema 🙂