ma ei mahu ära!

oo õudusega tabasin täna, et tagi suuruses XL on mulle väike. või lühike. ja L suurust ära parem selga topigi.
tulin poest ja vaatasin inimesi enda ümber. ei ole kõik hirmkõhnad pubekad. on minusuguseid ja suuremaidki. isegi oma kontris ei ole ma teps mitte kõige suurem. ega kodus oma trepikojas. ja üldse olen ma endaga rahul, kui see ca 3kg maha võtta, mis naisel alati üleliia on 😛
aga miks kaubandus seda ei tunnista? miks kaubandus püüab jätta muljet, et ma olen suur, suur ja veelkord suur .. ning pikk ka takkaotsa. kõik ei saa ju olla kenad kompaktsed pubeka kehaehitusega tibid? (ma olen kena ja kompaktne nooruslik lapsega tibi, eksole :P) ja ma ei saa ju pikkusest maha võtta? või kui sellest rääkida, siis jalanumbrist ka mitte.
hämmastav on see, et veel nii 5-6 aastat tagasi oli 37 number mulle üsna okei, nüüd pole mõtet seda vaadatagi. no jalanumber ei kasva ju enam ometigi? ja see hüpe 38 peale toimus jupp aega enne last.. humm.. aga poes on nimelt ainult 37 number neid saapaid, mis mulle meeldivad.
kus ma saaksin end lühemaks ja jalgu number väiksemaks vormida? et ma ei peaks end poes SUURENA tundma – mida ma ju ei ole! või kujutan ma endale ainult ette, et ma pole??