noor tehnik

tegelikult muutub juba endalegi huvitavaks, et milliseid autosid ühe Lego põhjal teha saab. et on üks mootortiga rattapaar ja esiratas ka ning veel mõned tükid. natuke saab tükke juurde ka panna. ja muudkui kombineerid.. ja laps kruvib kõik lahti jälle 🙂
raudteejuppe peaks ka ikka veel juurde ostma. tegelikult olulisem oleks vist patareidega vedur.
üldse on maailmas lahedaid mänguasju, milliseid meil ei müüda. näiteks täispuidust Pintoys või Anatex, mille tooted tõesti ka arendavad tunduvad. kuigi jah, kirjade järgi on kõik mänguasjad arendavad..


lisan siia jupikesed ühest kirjavahetusest ka:
mina:
Talle kingiti selline väike autogaraazh nagu ja tal ei ole eriti nii väikeseid autosid, nii et ostsin talle Porche, mida ta nüüd sis kaifib.
tema:
A kussa tead, et see auto Porsche on?
mina:
Auto… no kuule, a) see näeb välja nagu Porche b) kiri oli karbil ja ka auto põhjal, et on Porche. Ilus ja punane pealegi.
tema:
Kiri karbil on muidugi iseasi, aga kas sa eristad silma järgi, milline auto on Porsche ja milline on näiteks Saab? Mina eristan, aga see on endastmõistetav, muidugi.
mina:
No Saab on ju väga iseloomuliku kujuga ja klassikalised Porched ka, kuigi neil on üsna erinevaid mudeleid ka.
Nii et ära ütle siin midagi, et see, et sina eristad, on iseenesestmõistetav ja see et mina, on kahtlane. Täieline sooline diskrimineerimine!

tema:
Naised reeglina ei tea automarkidest mitte halligi, liiati veel sel tasemel, et eristada klassikalisi ja mitteklassikalisi Porschesid…no mis ma oskan ütelda.