vägivald?

te võite ju uskuda seda, et eestis on enamik perevägivallaohvreid naised või lapsed, kuid nüüd on siis selge, et tegelikult on ka mehed koduse vägivalla ohvrid.
siiski on oluline vahe see, et naiste-laste kallal on tegu ilmselt füüsilise vägivallaga, samas kui meeste kallal on rohkem moraalset vägivalda: küll oma tahte pealesurumisena, küll näägutamisena. uhh, selle taustal olen mina ka vägivaldne, sest mu elukaaslased on pidanud leppima minu tehtud söögiga (aga nad polegi väga protestinud) ja kui ma olen tige, siis ma näägutamata ei jäta 😛 või vahel vist jätan ka, aga seee ei torka silma muidugi.
teistpidise asjaga.. on mul õnneks vaid mõni leebe kogemus. aastatetagune. piisav. rohkem ei soovi.
tegelikult ma pole SLõhtulehe fänn, lihtsalt mõtlesin, et nimme valin erinevad juhtumid ühe väljaande piirest.