neljapäev

mul on raamatuid, mille kohta ma tean, et kui tuleb tahtmine neid lugeda, siis see on halb märk.
mitte, et need raamatud oleksid halvad. lihtsalt aja jooksul olen aru saanud, et mina kipun neid lugema siis, kui mul on endal mingeid probleeme. no ja need raamatud kipuvad indikaatoriteks olema. nii et nüüd ma lihtsalt hoian eemale, et neid ikkagi mitte lugeda. äkki aitab?

igatahes, et end raamatutest eemal hoida, võtsin lausa triikimise välja. see ei ole just mu lemmiktegevus, aga seekord said isegi vähesed triiksärgid, mis järge tükk aega oodanud, ära triigitud.
ma ei teagi, kas see on eriti halb märk või pigem mitte?

ja muidugi on tore leida ikka mingi põhjus ka, miks selline turtsuv olemine on: korraliku talve puudus.
ilmselt mõnigi peab seda napakaks, aga kui me oleme siin aastatuhandeid harjunud mingi talvelaadse asjaga ja nüüd oli ainult mingi aseaine, siis ma usun küll, et see mõjutab ka. lõpuks on mingi pooltõbine olek ka käes. sellise pideva nulliümber temperatuuriga on muidugi ime, et ma nii hästi olen vastu pidanud.

teeaeg.