hall, või siis mitte niiväga

tüüpiline: kui mingi nö kukil olnud asi tehtud saab ja pinge kaob, on mingi tagasilangus.
sedapuhku pole ma vähemalt (veel) haigeks jäänud. küll aga on paar päeva olnud teerulli alt läbiveetud tunne, seda ka moraalselt. eile keset päeva lausa helistasin sõbrale ja lihtsalt kurtsin. kusjuures kui ta küsis, et mis halvasti on, siis tõdesin taaskord, et otseselt mtite midagi. olgu, jutu käigus selgus, et tegelikult on üks veidi ripakile jäänud otsus ning veidi pingeline aeg tööl. aga need on ometi lihtsalt pisiasjad.
võinoh, võib-olla ka mitte niiväga pisiasjad, kui süveneda. aga fakt on, et täitsa lähiajal lahenevad need asja nagunii üht- või teistmoodi. küsimus on selles, palju ma ise lahendusse sekkuda saan. ühel juhul jah, peamiselt minu lahendada ongi; teisel puhul tuleb lihtsalt ajale võimalus anda.

õhtuks otsustasime lapsega sushit tellida, ta pole muidu väga fänn, aga paistab, et seekord meeldis.
kobisin varakult magama (ei, tegelikult on see viimasel ajal üsna normaalne aeg siiski, varakult magamine läks natuke nihu), täna õnneks ei olnud kella-seitsmest äratust ka ja ongi juba parem olla.
paari päeva pärast peaks jälle päikest tulema 🙂

aken950