küünlapäev suuskadega

misasja selle enamvähem äsja alanud talvega nüüd küll juhtus? mingi ilge jäide ja sodi. dislike!

aga üldiselt ma leidsin just jälle, et sport on ikka kahjulik. diivanil rahus kude/u/da on märksa ohutum. sest no okei, et jäised olid: suusad, suuakepid, müts, jope, kindad, püksid, saapad ja juuksed, aga ma olen mingile reielihasele ka liiga teinud! täitsa vastik on. ja siis on mingid lihased, mis lihtsalt annavad tunda.
selle vastu pole mul muidugi midagi, et teistele lõbu pakkuda oma viieaastase tasemel suuskadel koperdamisega. nalja peab ju ka saama. aga no mingid valutavad kohad, eiei!
seekord ei olnud selline hea sile maa ka, nagu Stromkal, vaid natuke üles ja alla, võeh.
kõht läks ka tühjaks, aga kas ma peale seda pooletunnist rabelemist suuskadel viitsin midagi teha..?

ma nüüd parem koon edasi 😛