killud

eileõhtune kontsert oli nö huupi ostetud, ega ma ei teadnud neist enne midagi. aga läks täppi. miskipärast on just nende Niguliste kontserditega mul kuidagi vedanud.
üpris omapärane ja huvitav oli, aga nagu öeldud, täiesti positiivselt.
kaaslane, kellel oli pikk väsitav päev selja taga, oli ka rahul 🙂

***
õhtune pisim Selver baltijaamas. ostud näpus (ei olnud plaanis midagi väga osta, nii et saanud korvi ka võetud) vaatan kassasaba ja korraga avastan selle piiksutamiskassa ka. veidi kauem aega läheb, et piikustajad leida, aga siis leian, piiksutan kaubad läbi, maksan ära ja olen kindlas ajavõidus.
nn koduselveris ei kannata muidu üldse käia. viimasel ajal eelistangi pigem Selverist üle tee olevat pisi-Rimi, lihtsalt seepärast, et seal on vähem rahvast..

***
pangas lapse kaarti ära toomas ei saa kuidagi üle ega ümber pensionisammaste jutust. suhteliselt tüütu, aga mis teha. seletan kenasti, et ma väga ei usu, et ma üldse kunagi olulist pensionit kui sellist saan või ametlikule pensionile jääda (sest sedapidi asjad liiguvad ju) ning et laps ongi ilmselt parim pensionisammas.. muuhulgas tuleb jutuks, et mul on erinevad finantsasjad erinevates pankades. no tegelikult mitte päris nii, aga kontod on küll üsna mitmes. kui siis teller arvab, et kasulikum oleks ikka ühes kohas hoida, vastan ma, et hajutan riske. selle peale sai ta jutt otsa 😛

***
üks õhtu koos vahvate inimestega, kellest enamikuga kohtun esmakordselt. mõtted saavad liikuma ja mingi energia vahetub. mõnus, seda oligi vaja.
teine õhtu pirukate ja kohati haakuvate ning kohati üldse mitte haakuvate juttudega.
soe ja hea.

***
ootan lund.