Kalamaja päevad ja kõik muu

seekord jätsime oma kohviku vahele. samas siiski oli mitu küsimust, et kas ja kus meie kohvik sel aastal on ning ka arvamusi, et meie menüü oli parim. tegelikult tõesti veendusime nii eile kui täna, et nö korralikumat sööki kusagil ei olnud (või me ei leinud), ikka rohkem küpsetised. eile nt lõpetasime seetõttu Moonis (tatrapliinid siiamarjaga). täna laps ei tahtnud isegi pannkooke oodata kusagil, vaid otsis korralikku süüa. lõpuks sai vegan-burgeri.
üldiselt ei käinudki pikalt, eile oli üpris jahe ja täna, noh, jooksis päevakava täiega kokku. tagasi vändates saime vihma ka..
ja üldse ei olnud täna minu päev. eile õnneks oli parem. üleeile ka.

nädalavahetuse märksõnad on veel Türisalu, City Marina, Raplamaa..

mai410

mai409

mai399

mai422

mai417

mai412

mai415